Масажистът на "гаучосите": Меси ще се върне в националния

Трябва да бъде оставен на спокойствие

Масажистът на аржентинския национален отбор Марсело ди Андреа, който е много близък с Лионел Меси, изрази своята увереност, че нападателят ще носи екипа на националния отбор на Мондиал 2018. Звездата на Барселона каза сбогом на тима след финала за Копа Америка срещу Чили, който бе загубен след изпълнение на дузпи.

"Нямам съмнения, че Меси ще играе на Световното. Вярвам силно в него. Просто трябва да го оставим на спокойствие. Мълчанието му ме кара да вярвам. Той обича националния отбор и дава всичко за страната си", каза Ди Андреа пред аржентинско радио.

"Загубата от Чили бе най-големият удар, който Меси е претърпявал с националния отбор. Без съмнения. Погледите на Меси и родителите му излъчваха единствено болка. Това бе един различен поглед от всички, които съм виждал от него през живота си. Направо ме уби. Опитах се да го успокоя, но той просто ме погледна и отмина. Такива неща се преживяват от дъното на душата", допълни масажистът.

"Никой не знаеше за намеренията му. Всички разбрахме за това от интервюто на Меси", завърши Ди Андреа.

Той е един от най-доверените хора на аржентинския гений. Двамата са близки приятели от 2005 година. Ди Андреа дори придружава наскоро Меси в съда в Каталуня, където Лео има дело за укриване на данъци.

Преди два дни уверение, че Меси ще се върне в националния отбор на Аржентина изрази и съотборникът му в Барселона Луис Суарес.