Министър Павлова посети икономическа зона в Район Чаннин, Китай

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова посети Hongqiao Linkong Economic Zone в Район Чаннин.
Тя проведе среща с директора на зоната Джу Пинг и със заместник-кмета на района, по време на която стана ясно, че изграждането й е  стимулирало развитието на района. След срещата министърът разгледа зоната и се запозна с начина на работа в нея.
Лиляна Павлова се срещна и с ръководствата на строителни фирми от Шанхай, специализирани в изграждането на инфраструктурни проекти. Тя представи възможностите и условията за участие на китайски компании в реализацията на пътни проекти у нас, към които те проявяват интерес. В срещата участваха генералният мениджър на Шанхай Констракшън Груп Тан Дзан, председателят на Управителния съвет на Хенант Провиншъл Дахе Роуд Констракшън Джан Хай-Йонг, заместник-генералният мениджър на CAS енджиниъринг енд дивелъпмънт Дъцуо Чу.
Министър Павлова е на посещение в Китай като част от официалната делегация, придружаваща председателя на Народното събрание на Цецка Цачева.