Акробат пострада по време на шоу в Национален Цирк „София“

Булевард

29-06-2016, 13:28

Снимка:

Фейсбук: Bulgarian National Circus Sofia

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Национален цирк "София" гостува за първи път в град Варна

Артист от световноизвестната молдовска трупа "Шкуратков" пострада при изпълнение на опасен елемент от номера с летяща люлка и бе откаран по спешност в болница

Българският Национален Цирк „София“ съобщи късно снощи на своята Фейсбук страница за неприятен инцидент с прочут акробат докато изпълнява опасен номер. Това се е случило по време на шоуто на цирка пред варненска публика.

От цирка са написали:

„Циркът е риск, циркът е смелост, циркът е най-истинското от всички изкуства! Тази вечер развълнуваната варненската публика се убеди с очите си в това. По време на вечерното представление акробат от световноизвестната молдовска трупа "Шкуратков", при изпълнение на опасен елемент от номера с летяща люлка, получи травма и бе откаран по спешност в една от най-известните варненски болници.

За щастие, здравословното му състояние се оказа отлично, травмата на ръката бе третирана по най-добрия възможен начин и цялата трупа усмихната се завърна в цирка. Утре вечер номерът отново ще бъде представен в пълният му блясък а артистите от трупата ще продължат репетициите на новата атракция, която подготвят от няколко месеца. Подробностите очаквайте скоро!“.

Българският Национален Цирк „София“ е на първият си гастрол във Варна до 3-ти юли и е разположен в ж.к. „Младост“ на булевард „Република“ 15.