Министър Красен Кралев получи медал за спортни заслуги от Община Ценово

Министърът на младежта и спорта получи също икона и чиния с герба на общината

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев получи по обед медал за спортни заслуги от кмета на Община Ценово д-р Петър Петров. Наред с това министърът получи икона и сувенирна чиния с герба на Община Ценово. Малко преди това певческа група поздрави министъра във връзка със започналата жътва и му връчи специален сувенир с житни класове. Това стана в присъствието на народния представител от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Пламен Нунев, председателя на Общински съвет – Ценово Галина Георгиева, общински съветници.

Кметът Петров разясни традициите в Ценово, свързани с развитието на борбата, джудото, хандбала и пр. Зам. – кметът Цветомир Петров обясни каква е ситуацията с регистрираните клубове и бе потърсено съдействие за бъдещето им.

Министърът посети и многофункционалната спортна площадка в двора на ОУ „Христо Ботев“ – село Ценово. Заедно с народния представител Пламен Нунев, председателя на Общински съвет – Ценово Галина Георгиева, общински съветници, кмета на Община Ценово д-р Петър Петров и екипа му, г-н Кралев той видя демонстрация на младежи, практикуващи стрийтфитнес и джудо.

В ранния следобед министърът и народният представител Пламен Нунев ще участват в работна среща с областния управител доц. д-р Стефко Бурджиев, кмета на Община Русе Пламен Стоилов и др. Тя ще се проведе в Русе.