Красен Кралев получи почетния знак на Синдикалната федерация на служителите в МВР

Организацията благодари на министъра за подкрепата му за благотворителната кампания „С обич за децата – в памет на бащите герои“

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев получи почетния знак на Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) и благодарствено писмо от тях за помощта, която е оказал на кампанията им за набиране на средства за децата и семействата на загинали при изпълнение на служебния си дълг служители на МВР.
    „Вие сте първият министър извън системата на МВР, който се ангажира и помогна на кампанията“, обърна се към министър Кралев заместник-председателят на СФСМВР Илия Кузманов. Кампанията се провежда за 7-ма поредна година с редица спортни и културни събития, чиято цел е да спомогнат за набиране на средства за децата.
    ММС подкрепи кампанията във Варна през тази година като осигури Двореца на културата и спорта за благотворителния концерт, който се проведе там на 30 май и футболни топки за благотворителен турнир, който ще се проведе на 25 и 26 юни във Варна.
    Желаещите да се включат в дарителската кампания за подпомагане на деца и семейства на загинали служители на МВР могат да го направят в набирателен фонд на банкова сметка
BG51UBBS80021014037340 в банка ОББ.