Открито е детско порно в ранчото на Майкъл Джексън

Полицейски доклад описва певецът като „сексуално обсебен хищник“

В ранчото на покойния певец Майкъл Джексън е открита впечатляваща колекция от детска порнография. Според Daily Mail, журналисти са попаднали на полицейски доклади, описващи имуществото на певеца, както и материалите по делото за сексуално посегателство над деца.

Докладите от полицията описват Джако като манипулативна личност, обсебена от дрогата и секса, като истински хищник. Той използвал кръв, кадри от жертвоприношения на животни в сексуален контекст и перверзни сношения на възрастни, за да подчини децата на волята си.

По време на разследването по обвинения в педофилия са открити определен брой фотоалбуми и видео клипове, изобразяващи "голи или оскъдно облечени млади момчета, а в някои случаи -. деца". 

Сред порнографските материал, които Джексън оставил в банята и в спалнята си, са намерени и серия от снимки на голи млади мъже от края на XIX век. Като цяло, в порно колекцията на певеца са преобладавали изображения и видео с участието на момчета, но имало и материали представящи възрастни мъже.

Част от порнографията е намерена по време на претърсването, което се състояло в дома на Джексън през ноември 2003 година. Тогава певецът не е бил в ранчото, а в Лас Вегас. Когато се върнал в Калифорния, той е повикан в полицията. Майкъл се яви в съда, но по-късно бе оправдан.

Според изданието Радар онлайн, което е известно със скандални, но не винаги верни твърдения, в домът на Джексън е открита не само порнография. Позовавайки се на източник, близък до разследването, изданието съобщи, че Джексън събирал снимки и клипове с жертвоприношения на животни, с малтретиране на деца, извратени сцени на садомазохизъм и сексуални действия. Тези снимки той показвал на непълнолетни лица за да ги "подчини на волята си."

Репортери разговаряха с помощник областния прокурор Рон Зонен, който бе сред прокурорите в случая за педофилия на Майкъл. "Установихме личността на пет момчета, които обвиниха Джексън в тормоз и не се съмнявам, че Майкъл е виновен за блудство с дете." - Каза Зонен.

Майкъл Джексън почина през 2009 година. За виновен за смъртта му, съдът призна неговият лекар Конрад Мъри, който два часа преди смъртта на артиста му е дал свръхдоза приспивателни.

По-рано беше съобщено, че ранчото „Невърленд“, ще бъде продадено за 100 млн. долара.