Участнички на „Мис Москва“ се скубаха на сцената (видео)

Причината за кавгата е тривиална - борба за сърцето на богат мъж

Награждаването на конкурса "Мис Москва", състоял се на 17 юни, приключи със скандал между участничка и нейна приятелка. Веднага след края на конкурса 20-годишната Екатерина Ревякина предизвика сбиване на сцената.

Според изданието Life, момичета не успели да разделят млад мъж, заради което вдигнаха панаир на финала на конкурса за красота. Докато охраната се опитва да озапти ядосаната моделка, която така и не се добра до призово място, тя крещи към приятелката си: "Ще разкажа всичко, което направи. Ти ме предаде. Вече нямам приятели. Ти ме скара със скъп човек!".

За щастие инцидентът се разминава без сериозни наранявания, но Катя успява да одере лицето на приятелката си и й остави няколко синини. След това момичетата се успокояват и организаторите довършват церемонията по награждаването.

„Мис Москва“ стана 25-годишната Татяна Цимфер.

Днес стана ясно, че причината за скандала между вече бившите приятелки Катя и Милена е абсолютно тривиална, завист и спор за сърцето на богат джентълмен.

Според Ревякина, няколко часа преди конкурса, приятелят й я обвинил в изневяра, позовавайки се на снимки показващи я с друг мъж, любезно предоставени му от най-добрата й дружка.

Заради интригата, гаджето на миската я заплашил, че ще счупи краката й ако участва в конкурса. Влязъл в гримьорната й я влачил за косата по пода. Освен това той убеждавал организаторите да забранят участието й, заради което те три пъти я помолили да се откаже от участие.

Милена завидяла за богатия благодетел на приятелката си и пожелала и тя да се възползва от парите му, така измислила как да оклевети най-добрата си приятелка в изневяра.