Паро Никодимов: Ще се радвам ЦСКА да бие Интер, макар и в контрола

Новите попълнения са интересни

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов е оптимист за представянето на тима през предстоящия сезон.

"Новите попълнения в ЦСКА са интересни. Повече­то от тях вече са обиграни в Литекс и очаквам да напра­вят добра сплав с останали­те в ЦСКА от миналия сезон. Дано се сработят бързо и да влязат на висока скорост още от първия кръг. В този клуб постоянно трябва да на­тискаш педалите, никакво отпускане не бива да има, така че искам да видя победи още от началото" каза Паро.

"Убеден съм, че с тази се­лекция ЦСКА ще е най-малко­то равностоен на Лудогорец. Не забравяйте, че същите тези играчи на Литекс, кои­то сега дойдоха на "Армия­та", бяха единственият от­бор с положителен баланс срещу Разград миналия сезон. А сега, като облекат черве­ния екип и публиката ревне в тяхна подкрепа, ще са още по-мотивирани. Очаквам ЦСКА да счупи каръка и най-после да победи Лудогорец в А група", добави Никодимов.

"От играчите, които дой­доха от Литекс, Кристиян Малинов ми харесва най-мно­го. Йонсен също е добро попа­дение. По-младите не ги поз­навам толкова детайлно, за да ги коментирам", каза още Паро.

По повод декларациите, които Левски и ЦСКА си раз­мениха, той заяви: "Нека да има екшън. Така е по-инте­ресно. Публиката беше заспа­ла през последната година и сега тези игри извън терена ще събудят интереса".

Паро коментира и уреде­ната престижна проверка с Интер на 14 юли. Никодимов е част от състава на ЦСКА, който е елиминиран от нерадзурите на полуфинал за КЕШ през 1967 г. (1:1, 1:1 и 0:1).

"Дано сега ни "отсрамят" за онези мачове (смее се). Разбира се, тогава пос­тигнахме нещо уникално. Се­га ще се радвам, ако ЦСКА направи това, което ние не успяхме, и победи Интер, пък макар и в контрола", заяви Никодимов.