Пребиха Джъстин Бийбър (видео)

Тийн идолът е с разклатени нерви и се държи неадекватно, спешно се нуждае от почивка, твърдят запознати

Поп звездата Джъстин Бийбър претърпя сериозно унижение в Кливланд, Охайо, след като як чернокож мъж го наби на входа на хотел, пише TMZ.
Източник, близък до 22-годишният поп певец, каза че състоянието на психиката на Джъстин се влошава с всеки изминал ден и поредният публичен инцидент може да му се отрази наистина много зле.
Според очевидци Джъстин е налетял на юмручен бой на местен мъж, който му е поискал автограф, а преди това го обидил на майка. Мъжът, на име Лемонт Римънд, както се вижда от видеото, не само превъзхожда физически певеца, но го и сваля на земята за секунди.
Друг очевидец казва пред сайта TMZ.com, че Бийбър е изглеждал пиян или надрусан. Според уебсайта, Ламонт вече се е срещнал с адвокат, за да обсъди граждански иск срещу звездата.
Приближен до певеца казва в негова защита: „Повечето хора забравят, че той също е човешко същество и има нужда от уединение. Те просто го затрупват с внимание и той се чувства като животно в зоопарк.“
В момента Бийбър е по средата на своето световно турне, но според много хора той спешно се нуждае от дълга почивка.
Друг негов приятел казва, че Джъстин наистина има твърде малко близки хора. „Толкова много хора влизат и излизат от живота му непрекъснато, че той вече не знае на кого може да разчита наистина.“
Изпълнителят на хита „Sorry“ показва все по-хаотично поведение през последните месеци, включително наскоро забрани на феновете си да го снимат и да си правят селфита с него.
Много хора твърдят, че той е супер изнервен и мрачен напоследък и е „на ръба“ буквално и преносно.