Конференция Икономическо развитие на Северозапада организира ГЕРБ Монтана

Региони

12-06-2016, 12:58

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Предприемачи ГЕРБ ще проведат регионална конференция „Икономическо развитие на Северозапада. Неразкритият потенциал“. Форумът ще се проведе на 13.06.2016 г. /понеделник/ в хотел „Огоста“ в град Монтана.Валя Чилова

Конференцията ще бъде открита от председателя на Предприемачи ГЕРБ Валя Чилова, евродепутата Владимир Уручев (ГЕРБ/ЕНП), областния координатор на ГЕРБ-Видин и депутат Владимир Тошев, областния координатор на ГЕРБ-Враца и народен представител Петя Аврамова, депутатът от ГЕРБ-Монтана Десислава Атанасова и Дилян Димитров – областен координатор на ГЕРБ-Монтана.

Форумът ще се проведе в два панела: „Потенциал за растеж на Северозападна България“ и „Визия и стратегия за развитие на Северозападна България“. Лектори на регионалната конференция на ПГЕРБ ще бъдат министърът на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова, министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на земеделието и храните и министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и секретар на Предприемачи ГЕРБ Ева Паунова ще представи темата „Новият икономически модел на Европейския съюз“. Участие във форума ще вземат кметът на Враца Калин Каменов и кметът на Видин Огнян Ценков.

Регионалната конференция на ПГЕРБ в Монтана ще бъде официално открита на 13-ти юни 2016 г. в 11:30 часа в хотел „Огоста“.