Даниел Радклиф се разходи с мъртвия си двойник

Акцията е част от рекламата на филм с негово участие

Актьорът прочул се с ролята на Хари Потър - Даниел Радклиф се разходи в компанията на своя мрачен двойник от филма "Джобен човек" („Swiss Army Man“), съобщава Entertainment Weekly.
По този начин киностудията „А24“ рекламира филмът, в който Радклиф играе една от главните роли. Актьорът бе забелязан на покрива на двуетажен автобус. Някои от феновете му го снимаха с двойника, който и във филма играе мъртвец.
Макар и не особено лицеприятен, филмовата компания планира да отиде с него във Вашингтон, Чикаго, Денвър и Лос Анджелис в близките седмици. Очаква се продукцията да излезе на голям екран на 24 юни 2016 г.
Премиерата на филма се състоя на 22 януари на кинофестивала в Сънданс. По време на прожекцията голяма част от зрителите не издържаха и напуснаха кинозалата.
Става въпрос за пълнометражен дебют на Дан Куан и Даниел Шейнърт. Продукцията разказва за странното приятелство между пътешественика (Пол Дейно) и труп (Даниел Радклиф). Главният герой разхожда мъртвото тяло със себе си на пустинен остров, а мъртвецът изпуска газове.