„Трансформърс“ снимат най-самотното куче във Великобритания

Фрея ще си партнира с Марк Уолбърг, Джош Дюамел и Изабела Монера

Стафордширски бултериер на име Фрея наскоро бе признат за най-самотното куче във Великобритания. Животното обаче е напът да стане още по-голяма звезда, след като стана ясно, че ще играе в петата част на хитовия филм "Трансформърс". Това съобщи самият режисьор на филма Майкъл Бей.

Той каза, че е научил за Фрея от медиите и тогава неговият екип решил да помогне на кучето. Бей обеща да помогне на бултериера да си намери дом след снимките, а ако не се намерят желаещи ще вземе Фрея при себе си.

Освен Фрея в "Трансформърс" ще се снимат Марк Уолбърг, Джош Дюамел и Изабела Монера. Премиерата на филма е насрочена за лятото на 2017.

Фрея бе определена за най-самотното куче във Великобритания след като 18 хиляди посетители на приюта Freshfields Animal Rescue в Ливърпул са отказали подслон на шестмесечния бултериер.

Служителите на кучкарника твърдят, че Фрея е мила и приятелски настроена. Тя има своя собствена страница във Facebook. Причината за непопулярността на кучето сред евентуалните осиновители е, че тя спада към така наречените бойни кучета и това може би плаши посетителите.