Гонзо: Може и да си подам оставката в понеделник

Ще видя как ще се развият нещата и тогава ще преценявам

Георги Иванов – Гонзо наруши мълчанието си и даде своето мнение относно последните събития в „синия” клуб. Спортният-директор се застъпи за подалия оставка Иво Тонев, заявявайки че хората не могат да оценят направеното от него за клуба през последната година.

Гонзо опроверга информациите, че иска да напусне столичния гранд, но допълни, че това все пак може и да се случи в понеделник след края на УС на Левски.

„Не съм говорил с никой от ръководството, за да си подавам оставката“, сподели Иванов, пред колегите от „Дарик Радио”.

„Хората не могат да оценят какво е направил Иво Тонев за клуба през изминалата година. Смятам, че в Левски се гледа много негативно. Ще изчакам да видя в понеделник как ще се развият нещата в Левски и тогава ще преценя дали да си подам оставката“, добави спортният директор на „сините“.

„Сами виждате какво се случва на последния Управителен съвет. Ще изчакам да видя в понеделник как ще се развият нещата. Аз не съм присъствал на срещата на Управителния съвет. Аз мога да си тръгна по всяко време. Не мога да си тръгна заради някой човек. Иво Тонев направи много през изминалата година. Всичко това правим за Левски, за феновете и за хората.“

„Щом никой не го оценява какъв е смисълът да продължаваме да го правим. Искам пари за селекция, за да привлече качествени футболисти, а не за по 6-7 хиляди евро. Искам да вземем качествени футболисти. Ако някой може да вземе Меси и Роналдо без пари, нека заповяда. Аз не съм говорил с никой. Явно много хора искат да си подам оставката и ако искат, ще си я подам в понеделник“, каза още Гонзо.