Откриване на изложба “Дизайнът, който променя”

Общество

31-05-2016, 12:40

Снимка:

Пресцентър

Автор:

Галя Иванова

Всичко от Автора

Утре (01.06) ще се открие изложбата  “Дизайнът, който променя”- единственото събитие от програмата на ONE DESIGN WEEK 2016, което ще се проведе в София. Изложбата е резултат от дизайн конкурс, в който ONE DESIGN WEEK и betahaus Sofia поканиха всички артисти да представят своята интерпретация на темата на фестивала „– Мога ли да помогна?“. Всеки трябваше да престави творба / идея, която демонстрира по ясен начин на широката публика как дизайнът помага на бизнеса, околната среда, света като цяло и защо той е необходимост в днешно време.

Изложбата ще представи 7 от участвалите артисти: Габриела Стайкова, Деница Инджова, Елена Кръстева, Илия Ламбов, Петра Попангелова, Милен Велико и Цветелина Панова с изпратените от тях предложения. Освен това екипът на ONE DESIGN WEEK 2016 ще издаде малко тайни от кухнята относно предстоящия фестивал, който ще се проведе в гр. Пловдив между 10-ти и 19-ти юни.

Очакваме ви в 19:00ч. в betahaus Sofia (ул. Крум Попов 56-58). Зад пулта ще бъде DJ Gudel, а перфектната му селекция от фънки бийтове ще бъде придружена от много летни коктейли, усмивки и настроение.

По време на събитието ще може да закупите билети за ONE DESIGN WEEK 2016 Forum на преференциални цени.

Вход свободен.