Бритни побесня, руски режисьор иска да я изнасили

Михаил Матвиенко пуснал аматьорски филм в мрежата, там разказва за сексуалните си фантазии със звездата

Американската поп певица Бритни Спиърс съди начинаещ режисьор от Омск за сексуален тормоз. Звездата иска да получи от него три милиона долара за това, че в своя филм той изразява желание да я изнасили.

В Съветския окръжен съд на Омск е постъпила жалба от адвокатите на Бритни Спиърс срещу младият режисьор Михаил Матвиенко, информира Znak.com. Певицата изисква от 30-годишният мъж да плати обезщетение в размер на три милиона долара за сексуален тормоз.

Причината за съдебното производство е аматьорската лента на Матвиенко "Другарю: филм за путиновата Русия", показан в YouTube. Бритни е възмутена, че главните герои на филма обсъждат как биха искали да изнасилят нея и колежката й Кейти Пери. Първоначално, адвокат на звездата помолил режисьора просто да свали филма от интернет. Матвиенко обаче не пожелал да потуши скандала и сам се набутал в съда.

Той изпратил повече от 20 писма до Спиърс, в които грубо отказа да премахне "брилянтна си работа" от мрежата. "Нека Бритни Спиърс да заповяда в Русия, и аз ще правя секс с нея направо в съда. Вие ще ми платите, а Бритни Спиърс ще бъде моята лична секс робиня", пише Матвиенко, обръщайки се към адвокатите на звездата.

Новоизлюпения режисьор, не се смята за виновен. Напротив, по негово мнение, няма нищо лошо в това, да споделя сексуалните си фантазии с певицата.