Уволненият бодигард на Кание Уест проговори за случилото се

Бившият служител по сигурността разкрива странностите и ужасния характер на рапъра

Охранител на Кание Уест проговори за ужасния му нрав. Например, актьорът никога не натискал бутона на асансьор и може да избухне от най-малкото нещо.

Бившият гард на Кание и съпругата му Ким Кардашиян, 42-годишният Стив Станулис разказа подробности за отношението на рапъра към собствената му охрана. Според него, да работи за Кание е било ужасно.

Телохранителят, чиито клиенти са звезди като Леонардо ди Каприо и Тоби Магуайър, определя поведението на Уест в голяма степен ненормално и съчувства на Кардашиян. "Бях с него само две седмици, но представете си какво е да прекарате една година там" - реторично попита мъжът.

"Работил съм с хора с най-висок статус, но никога не съм охранявал някой като него. Той е десет пъти по-лош от това, което виждате. Човек никога не знае какво може да предизвика поредния му изблик на гняв", описва работата си при Уест Станулис.

Той, разказва, че една от лудостите на Кание, е че никога не натиска бутона на етажа в асансьора. Той обикновено застава и чака някой от пазачите си да го направи. В един случай, служителите по сигурността не знаели на кой етаж отиват, тогава рапърът изригнал от гняв, пише списание The Sun.

Станулис разказва, че причината за уволнението му е малък разговор с Кардашиан. Той се качил в стаята й, за да попита дали плановете за вечерта са се променили. След миг от ъгъла се появил Кание, минал безмълвно покрай охраната и влязъл в апартамента си, затръшвайки вратата. Няколко минути по-късно бодигардът получил съобщението, че е уволнен.

Стив Станулис е бивш стриптизьор от трупата "Чипандейлс"