Разкриха кой ще играе следващият Джеймс Бонд

Четирикратния носител на титлата агент 007, Даниел Крейг е отказал да продължи участието си във франчайза

Букмейкърските къщи са уверени, че новият Джеймс Бонд ще бъде 35-годишният британски актьор Том Хидълстън, известен с филма си "Небостъргач" и поредицата "Нощен администратор". След като Хидълстън се срещна с режисьора на "Бонд" Сам Мендес, залози по този въпрос вече не се приемт, съобщава The Telegraph.

"Няма дим без огън. В резултат на изтеклата в медиите информация, че Хидълстън договаря с Мендес евентуално участие във филма, залозите в негова полза станаха 2 към 1. Това е толкова очевидна победа, че бяхме принудени да спрем залаганията", заяви представителката на световния букмейкър Coral Никола МакГиди.

Според нея, другите вероятни кандидати за ролята на новия Бонд са чернокожата звезда от филма "Тор" и "Прометей" Идрис Елба, както и изпълнителят на главната роля в телевизионния сериал "Родина" Деймиън Люис.

48-годишният Даниел Крейг, участва в последните четири филма за Джеймс Бонд и отказа да продължи да играе ролята на супер агент през есента.

Том Хидълстън, прочул се след ролята на Локи стана известен след участието си в поредиците за Тор и Отмъстителите. В интервю, актьорът призна, че мечтае за ролята на Бонд.