Мирослав Живков: Всички момчета показаха много сериозна мотивация

Има още върху какво да работим

Воденият от Мирослав Живков национален отбор по волейбол се прибра от приятелския международен турнир в Секешфехервар. На унгарска земя „лъвовете“ завършиха на второ място след две победи и една загуба. Нашите момчета надиграха трудно Швеция с 3:2, загубиха от Австрия с 1:3, а в последния ден от надпреварата се наложиха с 3:0 над домакините.

„Получи се добър и най-важното полезен турнир за нас. Изправихме се срещу опитни и добри отбори", коментира Живков пред сайта на БФВолейбол.

"Опитахме се и дадохме шанс на всички да влязат в игра, за да видим в какво моментно състояние се намират. Радващото е, че всички момчета показаха много сериозна мотивация и желание да се представят по възможно най-добрия начин. Опитаха се да спазят и изпълнят предварително поставените задачи на полето, както и да покажат това, което тренирахме в последните няколко седмици", каза асистентът на Пламен Константинов.

"Определено съм доволен и от постигнатите резултати. Успяхме да спечелим срещу Швеция, въпреки че изоставахме с 0:2. Победихме Унгария и играхме равностойно срещу Австрия, който е един много добър отбор. Със сигурност има още много върху какво да работим и затова продължаваме да тренираме на пълни обороти", добави Живков.