Барса ще гони шампионска победа в Гранада

Не си правим илюзии,че ще ни е лесно гостуването в Гранада, заяви треньорът на каталунците Луис Енрике

Треньорът на Барселона Луис Енрике коментира утрешния решителен двубой с Гранада от последния кръг на Примера дивисион. Специалистът заяви, че той и неговите играчи са наясно, че изхода от първенството до голяма степен зависи от тях.

Барса се намира на първо място във временното класиране с актив от 88 точки. На пункт зад тях е Реал (Мадрид), който утре пък гостува на Депортиво (Ла Коруня).

"Не си правим илюзии, че ще ни е лесно. Очакваме здрав и труден сблъсък. Но играчите ми имат навика да печелят. Единствената цел пред нас е да спечелим титлата, всичко останало е на заден план. Привилегировани сме от ситуацията, в която се намираме, защото всичко зависи от нас самите", добави наставникът на Барселона.

"Не желая да коментирам други мачове и резултати. Концентрирани сме върху нашата среща утре. Трябва да спечелим, за да не се интересуваме от това какво се случва по другите стадиони. В последно време играем добре и трябва да намерим начин да запазим баланса между двете фази на играта - защита и нападение, за да продължим в същата посока", продължи той.

Барселона гостува на “Естадио Лос Нуевос Карменес” утре от 18.00 часа българско време.