Александров: Пламен Константинов ме "светна" за Скаут лигата

Данчо Лазаров ми осигури толкова много радост, сподели генералният мениджър на корпорация "Развитие"

Уникалният проект на Българска федерация по волейбол за развитие на подрастващите във волейбола у нас – Скаут лигата пожъна голям успех в дебютния си сезон, който бе за момичета, родени 2002/2003 година.
Завършекът бе грандиозен, като се проведе Гала фестивал, който събра 20 отбора от цялата страна. С това турнирът стана най-мащабния, провеждан за подрастващи у нас. Това стана благодарение на подкрепата на корпорация „Развитие“, която стана основен спонсор на Скаут лигата. Ето какво каза генералният мениджър на корпорация „Развитие“ Александър Александров след завършека на Гала фестивала:
„Изключително преживяване! Казах на децата колко ги обичаме, колко са хубави, колко се радваме, че така са отдадени на любимата игра! Корпорация „Развитие“ имаше честа и удоволствието да бъде генерален спонсор на Скаут лигата за 2015/2016 година. Зявих пред всички, че предлагам на инж. Лазаров, Президент на БФВ, в най-близко бъдеще да започнем разговори за нов договор за 2016/2017 г. Тогава отборите ще са 72, а децата към 1500. Ще се започне работа и с момчетата, и ще се играе в цялата страна“.
„Специални благодарности и адмирации към инж. Лазаров, че поканвайки ме да бъда спонсор ми осигури толкова много положителни емоции и радост, колкото само работата с деца може да достави ! Благодаря на Пламен Константинов, че ме "светна" за невероятната идея Скаут лига по волейбол в България. Или както казвам :  „Пламен ме подкара, а инж. Лазаров ме довърши!". Благодаря на г-н Иван Катушев, че стана спонсор на децата и ги „напои“ с неговата вода , наречена "NICE WATER". Мога да ви кажа под секрет, че за следващата лига са се наредели доста "Найс" спонсори...“