Шенсой: Лудогорец ще е шампион

Дори да върнат седем точки на Левски, разградчани пак ще са първи

Треньорът на Пирин Наджи Шенсой е убеден, че Лудогорец ще е шампион на България тази година, дори да върнат отнетите 7 точки на Левски. Наставникът на "орлетата" поздрави разградчани преди двубоя между двата тима, който е в сряда от 20:30 часа. Косоварят обаче се закани, че Пирин ще се преследва точки в мача с Лудогорец.

„Искам да поздравя Лудогорец. Те със сигурност ще са шампиони, дори и да върнат точките на Левски. Желая им успех и в Шампионската лига“, сподели Шенсой
.
„Мога само да поздравя отбора от Разград и за организацията, и за начина, по който се работи. Има много други отбори с пари, но парите не са всичко и за това за мен Лудогорец наистина е отбор-образец“, каза още треньорът на Пирин.

"Има само 4 кръга до края и всяка точка е важна за нас. Никой не очакваше, но взехме точка през есента в Разград. Можем и сега да вземем. Жалко, че няма да мога да разчитам на Маркиньос, Костадин Дяков и Стилян Николов", продължи Шенсой.

„До последно под въпрос за мача ще е Тони Костадинов. Неговата контузия не е отшумяла, но все пак той ще бъде в групата. Няма да пазя никого за мачовете с Левски и Монтана. Имаме само 4 срещи до края и няма за кога да се пазим“, завърши специалистът.