Джонатан Кафу:Искам Лудогорец да стане първи с победа

Играчът на "зелените" желае трите точки срещу Локо (Пд)

Нападателят на Лудогорец Джонатан Кафу желае "зелените" отново да станат шампиони на България с победа срещу Локомотив Пловдив. В събота вечерта разградчани гостуват на "черно-белите", а равенство ще бъде достатъчно за тях да се поздравят с първото място и през 2016 година.

"Знам, че имаме нужда от равен мач, за да станем шампиони, но желаем единствено победата в предстоящия двубой. Футболистите, треньорите, ръководството на клуба и феновете вече чакаме с нетърпение момента, в който отново ще станем шампиони. Сега съм много щастлив, защото в началото имах проблеми с адаптацията. В момента се чувствам много добре в компанията на моите съотборници", заяви 24-годишният Кафу пред Аженсия Футебол Интериор.

Четирикратният първенец Лудогорец има актив от 64 точки, с 14 повече от намиращия се на второ място в "А" група състав на Левски пет кръга преди края на шампионата. Кафу, който е със седем гола в 22 мача с екипа на Лудогорец, премина в българския шампион през лятото на 2015 година. Бразилецът е бивш футболист на Понте Прета и Сао Пауло.