Лазарев се преби на репетиция за „Евровизия“ (видео)

Руският претендент за победа започна подготовката на изпълнението си

33-годишният артист, който представлява Русия на конкурса „Евровизия“ тази година, започна репетиции за изпълнението на своята песен написана от Филип Киркоров и Димитри Контопулос.

В Стокхолм, вече стартираха репетициите за шоуто на „Евровизия“, както знаете на сцената на известния музикален форум се показват най-екстравагантните продукции, с които помежду си се конкурират изпълнителите от различните страни.

По време на първата репетиция за своя „номер“ на сцената Лазарев не успява да запази равновесие върху сложния декор с елементи на 3D-графика построен специално за него.

Руснакът паднал от проекцията и се претърколил на сцената. Режисьорът на спектакъла с разбиране за извънредното положение прекратил за няколко минути репетицията, след които тя продължила. Нещо повече, по изключение, на руснака са разрешили да направи още три прогонвания на номера си по сцената. 

Сценичната постановка на изпълнението на Сергей Лазарев ще бъде впечатляваща, твърдят от екипа на Русия: Докато пее на сцената Лазарев ще изпълнява трудни трикове, които изискват перфектна физическа подготовка и концентрация, по време на изпълнението на певеца дори му "растат крила". Това е идеята на автора на сценографията - известният гръцки хореограф Фокас Евангелинос, който многократно е поставял зрелищни номера за изпълнители от различни страни на „Евровизия“.

Преглеждайки подробностите около песента на Русия, се оказва, че тя всъщност е повече Гръцко – Шведско произведение, тъй като единствените руснаци участващи в създаването й са изпълнителят Лазарев и съавторът Киркоров, дори е записана в Атина и мастерирана в Ню Йорк.

Според букмейкърите Русия е сочена за потенциален победител в състезанието тази година, след като миналата година Полина Гагарина се размина на косъм с победата и остана втора губейки от Швеция.

Още за предвижданията и залаганията на „Евровизия“ вижте ТУК!