Васил Петров ще пее на шоуто на Владо Николов

Танцова дръм формация "Вакали" ще наелектризира атмосферата

Впечатляващ бенефисен спектакъл очаква всички почитатели на волейбола, които на 8 май ще изпратят капитана на
националния отбор Владимир Николов от спортната сцена. Една от изненадите ще бъде изпълнението на най-талантливия роден джаз и поп певец - Васил Петров, който ще накара залата да настръхне с чисто нова версия на неостаряващата класика "My way", посветена специално на именития диагонал.

Българският Франк Синатра ще нажежи обстановката в "Арена Армеец" с един от най-силните и емоционални моменти на вечерта. Другият пик преди началото на волейболната среща, който допълнително ще наелектризира атмосферата, ще бъде изпълнението на уникалната танцова дръм формация "Вакали". Шоуто им съчетава авторска музика и динамична хореография, пленителен звук на различни ударни инструменти, невероятни танцови изпълнения и специални визуални
ефекти.

На 8-ми май публиката в "Арена Армеец" със сигурност ще стане свидетел и на един истински волейболен мач. В титаничния сблъсък от едната страна на мрежата ще застане великият Номер 11 заедно с "Тима на звездите", включващ негови бивши съотборници и скъпи приятели – Никола Гърбич, Александър Волков, Христо Златанов, Теди Салпаров и други с треньор Владимир Алекно, а от другата – националният отбор на България, воден от селекционера Пламен Константинов. Това ще бъде и единственият мач на волей националите ни в София за годината!

Бенефисният мач "Моята игра" е на 8 май 2016 г. в зала "Арена Армеец". Начало 18:00 часа. Билети за звездното събитие търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 60 лв.