Пламен Марков:Трябва да подходим мотивирано срещу Берое

Ще домакинстваме някъде в София в останалите срещи от шампионата

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков сподели, че все още не е ясно къде ще домакинства отборът в оставащите мачове до края на сезона. "Червените" ще напуснат "Българска армия" след срещата с Берое, тъй като е планирана подмяна на тревното покритие на официалното игрище. Марков призна, че инвестициите в базата зависят от бъдещето на клуба.

"Ще играем някъде в София, но ще направим проучвания, ще говорим с колегите от други клубове, където е възможно да се изиграят мачове съответно на стадиони, които са лицензирани. Чакаме решението на БФС относно бъдещето на клуба и чак тогава ще коментираме за инвестиции в базата. Сега има такива индикации и желание от наша страна да се започнат ремонтни дейности за бъдещето на нашия терен, но все пак времето ще покаже в каква посока ще се развият тези събития", каза Марков.

Шефът в ЦСКА остана доволен от победата на "армейците" над Вихрен (Сандански) и коментира предстоящия реванш с Берое от турнира за Купата на България.

"Шансовете са 50:50. Естествено, ние имаме частичен превес от първия мач, но това в никакъв случай не ни гарантира крайния успех. Трябва да подходим много мотивирано , много предпазливо, защото Берое е един изключително опитен отбор. Това че направихме една много важна първа стъпка, по никакъв начин не ни прави класирали се. Трябва да подходим изключително сериозно", предупреди директорът на "червените".