Херцогиня Кейт легна под ножа за поредна пластика

Мидълтън има вече две пластични операции

Кейт Мидълтън си е направила трета пластична операция, смятат световните медии. Според съобщения в пресата, след раждането на дъщеря си Шарлот, съпругата на принц Уилям е легнала под ножа на хирурга за да подобри формата на гърдите си.

Както уверяват близки до херцогинята, Кейт Мидълтън два пъти е преправяла носа си за да стане по-прав и изискан. 

"Херцогинята на Кеймбридж си е направила два пъти ринопластика. Първата операция тя си е подарила за дипломирането. До втората, Катрин е прибягнала за да коригира неудачните последици от първата операция"- съобщил източник на списание "OK! ".

Според изданието, съпругата на принц Уилям си е направила още една операция наскоро. Кейт Мидълтън е коригирана на формата на гърдите си след раждането на дъщеря си Шарлот. Тя решила, че след кърменето на две деца, гърдите й са загубили своята привлекателност и си е направила повдигане.

Най-интересното е, че носът на херцогинята на Кеймбридж отдавна е включен в списъка на най-желаните сред клиентите на клиниките за пластична хирургия в Албиона и Съединените щати. Хиляди жени искат от пластичните си хирурзи, да им направят "нос като на Кейт." В Америка, пациентите са склонни да похарчат около 12 хиляди долара, за да променят формата на носа и поне малко да приличат на херцогинята на Кеймбридж.