Билетът за реванша с Берое на "Армията" 1 лев

Ръководството на ЦСКА с голям жест към феновете

Ръководството на ЦСКА направи страхотен жест към феновете за реванша с Берое. Вторият полуфинал за Купата на България е на 20 април (сряда) от 20:00 часа, а снощи "червените" взеха добър аванс след сладка победа с 2:0 в Стара Загора.

Билетът за реванша ще бъде на символичната цена от 1 лев, информираха от "Армията".

Съобщението от официалния сайт на ЦСКА:

"Армейци,

Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и всички служители на футболен клуб ЦСКА искат да изкажат най-искрените си благодарности към вас за подкрепата, която получихме не само в Стара Загора, а през целия сезон.

Снощи, Армейци, снощи се случи нещо специално… вие преподадохте един урок, вие показахте нагледно как се обича и брани честта на любимия тим. Вие сте мечта за всеки един отбор, а ние като клуб се чувстваме изключително привилегировани, че имаме вашата подкрепа, защото когато вие сте на трибуните момчетата на терена се чувстват уверени и силни.

В знак на благодарност и признателност ръководителите на футболен клуб ЦСКА взеха решение всички билети за втория полуфинал срещу Берое, който ще се изиграе на 20 април на ст. „Българска армия“, да бъдат със символична цена от 1 лв!

Нека напълним „Армията“ и заедно да извървим своя път…

Честита победа, Армейци, очакваме ви!

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!"