ЦСКА изплющя шамар на така наречената "А" група

Ивайло Петев да се замисли за играчи на "армейците"

ЦСКА победи убедително с 2:0 в първата полуфинална среща за Купата Берое в Стара Загора почти пред своя публика. Над 4000 армейски фенове направиха страхотна хореография и приветстваха поредната гръмка победа на любимия отбор. Двата гола отбелязаха Самир Аясс и Борис Галчев.

ЦСКА изплющя шамар на така наречената "А" група. От позицията си на лидер в трета дивизия, "червените" надиграха тотално четвъртия в елита Берое.


Интересно какво говорят сега критикарите? Още когато започна серията от мачове за Купата с тимове от "Б" група, дребните душици подхвърляха в пространството "Ха,сега да видим как ще се оправят"

След като на парад бяха преминати Спартак(Пл), Нефтохимик и Созопол устите пак бяха отворени. Когато жребият отреди Берое се започнаха излияния,че "вече нямало накъде".

Интересно, как до първия сигнал на мача в Стара Загора се даваше пълно предимство на Берое. В крайна сметка ЦСКА е във В група не заради слаби резултати, а защото бе въдворен там от хора в БФС, които продължават да се ослушват и досега за връщането на 31-кратните шампиони в елита.

Нима не се вижда, че макар и в трета дивизия ЦСКА се отнася към тренировки и мачове, като за челен отбор от "А" група. Заслугата е на израсналия много през тези месеци треньор Христо Янев, който успя да направи страхотен колектив от опитни играчи като капитана Борис Галчев и Преслав Йорданов и млади момчета като Павел Головодов и Божидар Чорбаджийски. Открития са игралите в "А" група Самир Аясс и Станислав Маламов.

Специално Маламов показа европейска техника на стадиона в Стара Загора и при двата гола на "армейците". Особено при второто попадение, когато литна Атанас Зехиров, а после с перфектен външен фалц намери главата на Борис Галчев.

Остава сега и треньорът на националния отбор Ивайло Петев да размисли,когато прави списък с играчи за националния тим да предвижда футболисти на ЦСКА. Или по-друг начин казано играчи на 31-кратните шампиони на България, които макар и от трета дивизия показват, че когато се облече армейската фланелка, мисленото им на лидери е вродено в клубната история.