И Александър Волков ще участва в шоуто на Владо Николов

Олимпийският шампион с Русия през 2012 потвърди участието си

Олимпийският шампион с Русия от Лондон 2012 Александър Волков потвърди участието си в бенефисния мач на Владимир Николов, който ще се проведе на 8 май в София. През настоящия сезон Александър Волков се състезава за Урал (Уфа). Всички присъстващи на титаничния двубой в зала „Арена Армеец“ ще имат възможност отново да видят в действие един от най-добрите центрове в света.

Феноменалният 210-сантиметров център на "сборная" без колебание е приел поканата на своя бивш съотборник и приятел Владо Николов да се включи в „Тима на звездите“ в супершоуто, с което Капитана ще отбележи края на кариерата си като състезател. Двамата са играли заедно в италианския гранд Бре Банка Ланути (Кунео), като през 2010 г. атомното трио Николов-Волков-Гърбич е в основата на спечелването на два трофея през този сезон - Суперкупа и Купа на Италия, както и сребърните медали от шампионата на Апенините.

Бенефисният мач „Моята игра“ е на 8 май 2016 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 18:00 часа. Билети за звездното събитие търсете от 1 март 2016 г. в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 60 лв.