Дъщерята на Майкъл сподели интимни кадри (снимки)

На 3 април красивата Пасис навърши 18 години

Дъщерята на Краля на попа Майкъл Джексън отпразнува своята 18-та годишнина на 3 април в Париж. Този специален ден тя прекарва с приятеля си Майкъл Сноуди.

Девойката обстойно показа личния си живот в социалните мрежи. На рождения си ден тя зарадва феновете с целувката на своя 26-годишен приятел, барабаниста и основател на рок група Street Drum Corps.

Ден по-късно от Париж бе публикувана друга снимка, на която те разпускат с Майкъл в Дисниленд.

Дъщерята на покойния Крал на попа не е организирала истински празник за рождения си ден от шест години насам, откакто тя, братята й и цялото семейство Джексън изгубиха завинаги Майкъл. Близки до звездната фамилия и най-вече до децата на Джако споделят, че тя нямала желание да отбелязва годишнината си, тъй като по този начин е щяла да се сблъска с много спомени свързани с любимия си баща.

Единствената дъщеря на Майкъл Джексън видимо най-трудно прие загубата на баща си. Тя не веднъж е споделяла в социалните мрежи, че очакванията, които всички са имали към певеца, са били наистина ненормално големи. Както в момента са и към самата нея. 

Напрежението, с което тя се сблъска, след като години наред Джако се опитваше да ги опази, като ги криеше от света, я срина психически. Тя направи опит за самоубийство, освен това призна, че се бори с алкохолизъм. 

С днешна дата изглежда вече всичко е наред. От няколко седмици тя е и официално обвързана, но новото й гадже Майкъл изглежда не се приема с голяма охота от семейството на Парис. В медиите дори се появиха твърдения, че той е расист. Притесненията на близките на момичето са, че той търси популярност покрай връзката си с нея.