Марселиньо: Искам да съм шампион с Лудогорец

Хората от Разград ме харесват и аз тях

Бразилецът с български паспорт Марселиньо вкара победния гол за Лудогорец срещу Ботев и крайното 1:0 в 27-я кръг на А група. Марселиньо спечели и приза за Играч на мача в класацията на Gong.bg.

„Най-важна е победата, да бием и трите точки. Това е най-важно. Пасът на Вандерсон беше хубав и вкарах с глава. Пак казвам, че най-важна е победата. Видяхте как се получи мачът. Те бяха доста събрани назад и играеха на контраатаки. Имахме много ситуации да вкараме, но не успяхме. Все пак, няма значение и с 1:0 е победа“, коментира Марселиньо пред Diema Sport и добави:

„Имаме още малко да си свършим нашата работа докрай и да сме сигурни шампиони.“

„Да, доволен съм, че показвам добра форма и мога да помагам на отбора. В добър момент от кариерата си съм и не искам да спирам. Както съм казвал, докато имам договор, искам да остана тук и да съм шампион с Лудогорец. Амбицията ми не намалява“, заяви още бразилският футболист с български паспорт и продължи:

„Обичам този град и те ме обичат. Когато вървя по улиците, винаги си говоря с хората. Те харесват Марселиньо, а аз харесвам Разград. Радвам се, че чувам да скандират името ми.“