Сектор "Г" превзема стадиона в Стара Загора

Домакините са предоставили изключително малък брой билети за "армейската" агитка

Привържениците на ЦСКА от фен клуб сектор "Г" изразиха недоволството си от предоставения брой билети за първия полуфинален мач с Берое от турнира за Купата на България.

Публикуваме позицията на сектор "Г" без редакторска намеса:

"Армейци,

Ръководството на футболен клуб Берое, ни предостави изключително малък брой билети, за предстоящата среща в Стара Загора, в сряда от 19:15 часа.

1200 бр. билета бяха предоставени на организираните фен клубове от София и страната, които бяха разпределени за часове. В деня на мача ще бъдат пуснати още 600бр. билети, на касата зад гостуващия сектор, предназначени за всички фенове на ЦСКА, които ще пътуват за мача, което е крайно недостатъчна бройка.

Затова Ви призоваваме да се сдобиете с билети за други сектори от касите на ст."Берое", които ще работят само в деня на мача и отварят в 10 часа. Никой няма право да спре нормален гражданин да закупи 5бр. билети и след това без отличителни знаци по себе си да влезе в определения сектор. Приканваме Ви, да си вземете билети и с тях да влезете през входа на Сектор „В", където има и каса (виж вход №1 на схемата), и след това да се отправите наляво, към седалките, които са точно под „клетката за гости".

Колкото и да се опитват да ни спрат, това няма как да стане!
В сряда, Стара Загора ще се сблъска с „червено-белия гигант", който пристига под „Аязмото"!

ВСИЧКИ В СТАРА ЗАГОРА!
ДА ПРЕВЗЕМЕМ СТАДИОНА!".