Собственикът на вързаното на теглич куче: Забравих, че съм го вързал за теглича

Крими

31-03-2016, 08:30

Снимка:

Facebook

Автор:

bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Арестуват столичанин, спасил куче, влачено на теглич!

Поемам си вината, сгреших - разкайва се Стефан Игнатов

„Разсеяност, небрежност от моя страна. Както искате го разбирайте. Забравих, че съм вързал кучето си на теглича. Просто ми се обадиха, че трябва да отида на работа и тръгнах бързо. Забравих кучето. Поемам си вината, сгреших. Написаха ми акт за действията ми. Глобата е до 1000 лева”, разказа Стефан Игнатов, собственик на кучето, което беше влачено с кола и забелязано от Милко Величков, за bTV.

В събота следобед Милко Величков видял как съседът му е вързал животинчето за теглича на автомобила си, а то е цялото в кръв. Милко стрелял във въздуха с газов пистолет, за да го спре. Малко по-късно Величков се озовал в ареста за хулиганство, а мъчителят на животното Стефан Игнатов е на свобода.

Случаят взриви фейсбук, а в интернет има петиция в защита на Милко.

„Минимум три изстрела имаше. Две гилзи се намериха. По мен насочваше оръжието. След като спрях, почнаха нападки, жестока агресия. Бях душен, няколко души ме биха. Една жена искаше да ме гази”, добави собственикът на кучето.

Стефан казва още, че съпругата му реве постоянно, а детето му не ходи на училище. „Крием се. Не си спим вкъщи. Спя в колата. Във фейсбук има хиляди заплахи. Публикуван е адресът на къщата ми, номера, сниман съм. Аз съм на показ в момента. Какво да правя...”, пита Стефан.