Мениджърът на Владо Стоянов: Горд съм, че пак спаси дузпа на Роналдо

Спорт

28-03-2016, 12:22

Снимка:

интернет

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

България ще играе контрола с Португалия

Ивайло Петев вика Марселиньо в националния

Сега за него е най-важно да мисли за титлата с Лудогорец

Владо Стоянов  стана герой в Лейрия за националния отбор като спаси втора дузпа на Кристиано Роналдо, след тази с екипа на Лудогорец срещу Реал в мач от групите на Шампионската лига в София. Владо също така буквално опази вратата на националите и има съществен принос за победата с 1:0 в приятелския мач с Португалия заедно с голмайстора и деюбтант за националния Марселиньо. Така двамата взеха частичен реванш от загубата с 1:2 в София от Реал. Да припомним,че Марселиньо вкара гола на Реал в София. А сега, преди да вкара попадението в Лейрия, премина през защитника на Реал Пепе.

Ето какво каза за Bulgariautre.bg Владо Коев,който е мениджър на Владо Стоянов.

"Според мен, Владо изигра втори невероятен мач в своята кариера. Първият бе в Загреб с екипа на Шериф, когато с молдовския тим отстраниха Динамо след дузпи. А той освен, че спасяваше положения по време на мача, после отрази и дузпи", припомня Владо Коев.


"Не съм по статистиките и не знам кои други вратари са спасявали две  дузпи на Кристиано Роналдо. Важното е,че Владо е сред тях",гордее се мениджърът му Владо Коев.


"Знам, че сега ще започнат да ме питат дали най-после няма да бъде продаден в чужд тим след такава брилянтна игра. Пак ще отговоря, както винаги, че всичко е въпрос на момент. Може да стане, може и да не стане. Знам само, че в Лейрия не е имало само португалски мениджъри. Защото заради националния отбор на Португалия на трибуните сигурно са били мениджъри от цял свят. И Владо им е направил впечатление",добавя Владо Коев.

"Сега обаче Владо трябва да се съсредоточи в гоненето на титлата с Лудогорец. А после пак ще има мачове, или в групите на Шампионската лига или в Лига Европа. Вижте, Владо Стоянов отдавна е обръгнал и за него не е идея фикс да бъде продаден. Ако стане, стане. Всичко е до късмет и подходящ момент", допълни мениджърът му Владо Коев.