ЦСКА вече с голова разлика 103:3

Тошко Янчев прави много приличен отбор на София 2010

ЦСКА победи София 2010 с 5:1 и вече има голова разлика 103:3. По два гола отбелязаха Преслав Йорданов и Боби Галчев. Едно попадение вкара Момчил Цветанов.

За първи път "армейците" получиха гол от игрова ситуация от друг футболист. Досега във вратата на "червените" имаше два гола. Единият бе автогол, а другия от дузпа. Попадението от игрова ситуация е от "друг" футболист, доколкото може да се каже това за игралия до зимата на "Армията" юноша Радой Божилов.

Не случайно след края на мача, играчите на София 2010 и възпитаници на "армейската " школа Радой Божилов, Александър Аспарухов и Тони Стоичков се присъединиха към футболистите в червени фланелки, за да поздравят сектор "Г".

Също така е вярно това което старши треньорът на "Червените" Христо Янев каза:"София 2010 е най-добрият отбор идвал на "Армията".Радой Божилов беше в ЦСКА, но момчето имаше нужда от повече игрова практика,  затова се разделихме", заяви наставника на "червените".


За старши треньорът на обновения състав на София 2010 Тошко Янчев е излишно да се припомня,колко топло бе посрещнат на "Армията". Името му бе скандирано многократно от целия стадион.

София 2010 имаха възможност да отбележат поне още един гол в края на мача. Младият треньор Тодор Янчев е изградил много приличен отбор, който има бъдеще. Личи си,че собственикът на отбора Стойне Манолов правилно е заложил на бившият капитан на ЦСКА.

За ЦСКА бе полезно да изиграе двубой срещу тим, който му създаде няколко критични положения с оглед на настъпващия полуфинал за Купата на България с Берое. За да може "армейците" да се почувстват в по-сериозна атмосфера на терена.

Както винаги Борис Галчев показа,че е майстор на фауловете. Момчил Цветанов вкара попадение от нулев ъгъл. А Преслав Йорданов отново бе хищник пред вратата на съперника.