Цветанов връчи 500 нови членски карти в Пловдив и областта

Партията повишава своето влияние

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов връчи членски карти на 500 нови членове от Пловдив и областта. Това стана на традиционния пролетен бал в града под тепетата в присъствието на областните координатори на двете структури – кмета на Пловдив инж. Иван Тотев и Розалин Петков, кметове на райони в града, на населени места, общински съветници и много партийни членове.
„ПП ГЕРБ е в най-добрата си кондиция. Партията повишава своето влияние както след местните избори, така и през последните няколко месеца. Самият факт, че членовете на партията вече са над 90 000 означава, че се движим в правилната посока. Партията е готова на 100% за избори по всяко време“, заяви заместник-председателят на партията. Той подчерта, че ПП ГЕРБ е създадена, за да промени България. „Имахме възможността да имаме първи управленски мандат с министър-председател Бойко Борисов, имаме възможност да имаме втори управленски мандат с премиер Бойко Борисов, Парламентарната група на ГЕРБ е най-голямата в това Народно събрание. С такива кметове като Иван Тотев и останалите в страната, а те са 129 от 265, ГЕРБ продължава своя устрем за стабилност на държавата и за видими резултати в управлението“, каза още Цветан Цветанов.

„Получаваме широка парламентарна подкрепа, както от партиите от Реформаторския блок, които твърдо стоят зад правителството, така и от Патриотичния фронт, АБВ. Знаете, че в диалога, който осъществяваме и с партиите в опозиция, ние можем да решаваме важните национални проблеми, които стоят пред държавата  и да се подготвяме за новите предизвикателства като бежанската вълна, как да разширяваме влиянието си в местната власт с реални политики, да се създават повече работни места, с приходи в бюджета, за да се правят повече капиталови разходи и местната власт да усеща подкрепата на държавата, да има повече инвестиции и жителите да живеят в много по-добра среда“, заяви заместник-председателят на партията и председател на Парламентарната група на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.
Той приветства добрият диалог между областните координатори на двете структури Розалин Петков и Иван Тотев. „Винаги сме смятали, че развитието на Пловдив минава и през развитието и на областта. Народните представители и от 16-ти и от 17-ти избирателен райони са като един отбор. Диалогът допринася за тази стабилност, защото видяхте колко трудни бяха изборите и в града и в областта - имаше странни коалиции, които не защитаваха своите идеи, а се обединяваха от това да са срещу ГЕРБ, защото ГЕРБ е партията, която не допусна през последните 7-8 години Пловдив да продължи да се разграбва по начините, по които се правеше. Продължаваме да бъдем тези, които хората са избрали, да не се променяме с времето, а да работим и да дадем всичко от себе си за развитието на местата, в които живеем“, подчерта още Цветан Цветанов.
Своите поздрави към присъстващите отправиха кметът на Пловдив и областен ръководител на Пловдив-град Иван Тотев и областният ръководител на Пловдив-област Розалин Петков.