Ето кой е мъжът, сочен за убиец на двамата братя в Ботевград

Крими

27-03-2016, 09:00

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Изтече името на мъж, който е сочен за убиец на братята Цветан

Задържаният за убийството на двамата братя Цветан (Скинаря) и Марко Петрови е криминално проявен мъж от Ботевград. Името му е Владимир Пелов. Занимавал се е с грабежи, а в момента е под домашен арест.

У единия от заподозрените за убийствата в Ботевград е намерено взривно устройство. Той е „криминално проявен, стрелял е по полицаи, по сарафи“, каза министър-председателят Бойко Борисов на форума на СГЕРБ (Организацията на старейшините към ПП ГЕРБ) в Стара Загора.

Освен това въпросното лице е извършвало грабежи лежало е в затвора и „в момента е под домашен арест, защото чака трета инстанция за 25-годишна присъда“.

Данните на премиера са от директора на Главна дирекция „Национална полиция“ Христо Терзийски. Главния прокурор Сотир Цацаров лично наблюдава случая, добави Борисов.

От БНТ съобщиха, че в РПУ- Ботевград в момента работят 23-ма полицаи, а началник няма от близо месец. Представители на ромите искат вътрешният министър Румяна Бъчварова да дойде в Ботевград и се заканиха, че ако това не се случи ще блокират магистрала "Хемус".