Полетете към своето здраве!

Иновативните и интегрирани медицински услуги на Анадолу Медицински Център се основават на подход, фокусиран върху всеобхватна грижа за пациента. Всеки пациент се лекува с всеотдайност от експертен екип от здравни специалисти. На всеки пациент се стараем да осигурим комфорт от първия контакт с нас, по време на престоя му при нас и при всеки последващ повод.
Анадолу Медицински Център има добри новини за всички свои пациенти и за тези, които планират лечение при нас. От февруари 2016 хората, които ползват медицинските услуги на Анадолу Медицински Център, от основен медицински преглед до лечение на сериозни заболявания, могат да спестят 50% от стойността на самолетния си билет от Turkish Airlines.
Нашата мисия да подобрим качеството на живот на нашите пациенти намира израз и в подписаното споразумение с Turkish Airlines.
Процедурата е много лесна:
Стъпка 1: Потвърдете датите за медицинско посещение със специалист от нашия международен отдел. Когато датите са фиксирани, поръчайте самолетен билет в един от местните офиси на Turkish Airlines или в официалните представителства. Моля не забравяйте да ги информирате, че ще летите до Турция за лечение.
Стъпка 2: По време на посещението в болницата, трябва да получите и запазите всички фактури/разписки, издадени от Анадолу медицински център.
Стъпка 3: След завръщане в България, трябва да посетите офиса на Turkish Airlines, в който сте поръчали самолетните билети и да докажете, че сте били на лечение като представите фактурите/разписките. След определено време, 50% от стойността на билетите ще Ви бъде възстановена.
Анадолу медицински център обслужва пациенти от над 30 страни по всеобхватен и модерен начин. Предоставяме медицинско обслужване по световен стандарт и цялостна грижа и подкрепа, за да могат пациентите ни да възстановят здравето си.
Приоритети в нашата грижа за пациента са безопасността, комфорта, самооосъзнаването и ясната диагностика. Ето защо Анадолу медицински център предлага безплатно второ медицинско мнение за диагноза на база предоставени изследвания. При необходимост се търси мнението на специалистите от Джон Хопкинс Медисин, с които Анадолу Медицински център има споразумение за стратегическо сътрудничество.
Към всеки пациент се прилага мултидисциплинарен подход на лечение – на лекарски консилиум от различни специалисти се обсъждат даигнозата, терапиите и ефективността им спрямо конкретния случай. Стремим се към постоянно усъвършенстване и развитие, което се основава на използването на фундаментални иновации.
На разположение на чуждестранните пациенти денонощно и безплатно работят преводачи на роден език. Анадолу Медицински Център предоставя безплатен транспорт от/до летището, както и всички услуги, свързани с улесняване на настаняването и престоя в Центъра.
Към Анадолу Медицински Център функционира хотел с над 75 легла, където се настаняват пациентите за извънболнично лечение, посещаващите Центъра за медицински изследвания и техните близки. Разположен в рамките на медицинския комплекс, в спокойна крайбрежна област, хотелът е далеч от шума на града, но достатъчно близо до него с оглед евентуално ежедневно пътуване.
Полагаме усилия да вникнем в нуждите на нашите пациенти и близките им и предоставяме подкрепа на всички етапи от лечението. Стараем се да предложим качество на обслужване, което надминава техните очаквания. А това се потвърждава от много български пациенти, които твърдят, че получават не само медицински услуги, но и вяра, надежда и специално лично отношение.

Повече информация за Анадолу Медицински Център можете да намерите на www.anadolumedicalcenter.bg.