Управителят на "Агромах": Имам доказателства, които ще вкарат Борис Марков за 20 години в затвора

Общество

16-03-2016, 08:51

Снимка:

bTV

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Гротеската от СДС Боби Марков изпълзя от мрака

Фирмата ни има документи за всички пари, с които разполагаме, обяви Методи Бачев

Имам толкова много неща за въпросния Борис Марков, изпратени ми от негови "приятели", че ако извадя само 10% от тях, ще го вкарам в затвора за 20 години. Не съм осъждан, нямам криминално досие и в момента срещу мен не се водят дела. Това заяви пред bTV във вторник Методи Бачев, управител на "Агромах" ЕООД.

Той отново показва документи за платени данъци и потвърди, че няма и лев задължения към държавата. А фирмите, през които минавали документите, били законно регистрирани и законно действащи и не служели за укриване на данъци и печалби.
"Имам хора, които са готови да свидетелстват и да покажат за всичко това, което е дробил Борис Марков. Има доказателства, че този господин като ковчежник на СДС е крал заедно с брат си много обществени пари", разкри Методи Бачев.
"Оставям всичко от тук нататък в ръцете на държавата и институциите", добави шефът на "Агромах" и заключи: "Имаме активи за над 250 млн. лв. Имаме обекти, които са изпълнени за над 500 млн. лв. За всички пари ние имаме съответните документи."