Бонев: Иванов е изключително важен за Локо (Пд)

С Илиан Илиев се разбрахме за няколко минути, заяви Иван Иванов

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев представи новото попълнение на отбора Иван Иванов.

Зума пожела здраве на защитника и припомни, че отлично познава Иванов като футболист и като човек.

"Иванов е изключително важен за Локомотив. Пожелавам му с играта си да направи това, което направи с Локомотив (Пловдив) преди да тръгне към големия футбол. Тъй като той тръгна от нас към големия футбол. Смятам, че присъствието му на зеления терен ще донесе голямо удоволствие най-напред за него, както и радост на хилядите привърженици на Локомотив (Пловдив)", каза Бонев.


Новото попълнение на Локомотив (Пловдив) Иван Иванов получи фланелката с №15 на тима от почетния президент и легенда на клуба Христо Бонев. Това стана на днешното му представяне пред медиите на стадион "Лаута".

Защитникът се завърна при "черно-белите" и благодари за топлото посрещане, съобщи Блиц спорт.

"Много съм щастлив, че се върнах тук. Надявам се да бъде полезен за отбора и да върна бързо формата си. Нещата с привличането ми се случиха бързо. С треньора Илиан Илиев разговарях и  се разбрахме само за няколко минути, след което за около час изгладихме всички детайли и с президента Христо Крушарски", разказа бившият защитник на ЦСКА и Базел.

"Последните две години бяха много трудни за мен. Ще дам всичко от себе си за Локомотив (Пловдив), защото отборът ми подаде ръка в този толкова труден за мен момент", каза Русия.

"Амбициите ми са първо да започна да играя. Локомотив (Пд) разполага със страхотни футболисти като индивидуални качества и с няколко млади и перспективни играчи, така че можем да постигнем успехи", добави Иван Иванов.