Майк Тайсън си купи нова къща в Лас Вегас (снимки)

Имотът се намира близо до старата къща на боксьора, която сега е обявена за продан

Бившият шампион по бокс тежка категория Майк Тайсън, чийто живот и кариера са споделили не един и два нокдауна, очевидно отново е стъпил на краката си.

Тайсън, който обяви фалит през 2003 г., въпреки че спечели повече от 300 милиона в боксовата си кариера до този момент, в момента работи по анимационен сериал за възрастни "Мистериите на Майк Тайсън".

СНИМКИ ОТ НОВАТА КЪЩА НА МАЙК ТАЙСЪН ВИЖТЕ ТУК!


Той се ожени за трети път през юни 2009 г. в Хилтън Лас Вегас и също направи запомнящо се появяване в "Последният ергенски запой".

Сега Майк се мести на по-широко със съпругата си малко по-надолу по улицата в нов дом построен през 2001 г. на площ с площ 754 кв.м. Новият шест стаен дом е в комплекс от затворен тип и се състои от две обособени сгради в испански колониален стил, просторен заден двор с външна камина, буйно озеленяване, мраморна настилка, просторни спални с бани, медийна зала, винарска изба и се хвали с грандиозен вход.

За автопарка на семейство Тайсън е на разположение гараж за четири коли. Тайсън и съпругата му са подписали покупката на 28 декември, пише Дейли Мейл.

Старата къща на Майк се намира малко по-нагоре по улицата, сега тя е обявена за продан.