В Левски търсят вратари за лятото

Бедоя ще обляви през май дали остава на "Герена"

Спортно-техническият щаб на Левски вече мисли как да подсили отбора през лятото. На „Герена" не са доволни, че отборът има сериозни трудности при създаването на положения, което личи и от изключително ниската резултатност. Затова от клуба вече се оглеждат за офанзивен халф, пише "Тема Спорт".

"Сините" имаха набелязани варианти за такъв футболист още през зимата, но се спряха на Мехди Бурабия от Черно море. През пролетта французинът е ползван от "сините" като вътрешен халф, а не като плеймейкър. Нуждата от играч на тази позиция за следващия сезон се подсилва и от факта, че спортно-техническото ръководство на Левски все още не знае дали ще може да разчита на Мигел Бедоя. Договорът на испанския полузащитник изтича на 30 юни. Той има предложение да удължи контракта си, но не избързва с отговор. Бедоя ще обяви решението си през май, а дотогава "сините" искат да имат набелязани няколко играчи за негов заместник.

В Левски продължават да работят и по селектирането на вратари. От началото на кампанията столичани твърдо се доверяват на Боян Йоргачевич и той не ги подвежда. Сърбинът обаче няма достатъчно голяма конкуренция. В момента негови резерви са юношите Александър Любенов и Димитър Шейтанов. Преотстъпен във втородивизионния Локомотив (Мездра) е друг младок - Николай Кръстев.