Вижте канадския премиер в поза дърво

Свят

11-03-2016, 15:51

Снимка:

yogadork.com

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Йога трябва да се преподава във всички училища като редовен предмет, смята съпругата му Софи Грегоар-Трюдо

Tова на снимката е канадският министър-председател Джъстин Трюдо, лидер на Либералната партия. И да, той тренира йога. Възможно е да го прави, защото е женен за известната като полиглот, последовател на йога и защитник на правата на жените Софи Грегоар-Трюдо (вдясно от него), но въпреки това - на снимката виждате истински премиер в поза дърво.

Пред феминисткия сайт Pure Vision, Софи Грегоар-Трюдо твърди, че йога й носи усещане за мир и обединение:
"Медитацията и физическото практикуване на йога са начините да се свържа дълбоко със себе си и да бъда в настоящето. Тя промени живота ми. Изисква дисциплина, откритост и уязвимост, за да можеш да израстваш като човешко същество, за да се изправиш срещу недостатъци си и да прегърнеш вътрешната си красота.

Срещала съм някои невероятни хора чрез йога упражнения и семинари. Тъй като йога ме накара да се чувствам толкова спокойна отвътре, реших да премина и курс за учители, за да мога да го споделя и с другите. Милиони хора практикуват йога по цял свят и те стават все повече. Има причина за това. Йога не е само практика и продължение на великите свещени учения, но и социално движение за повече човешка доброта, състрадание и мир. Светът се нуждае от повече от него.

Силно препоръчвам на хората да го опитат. Няма значение, ако не се чувствате физически годен, защото не е нужно да бъдете "добър" в него. Всичко, което има значение, е, че се опитвате и отделяте време, за да се свържете със себе си. Йога трябва да се преподава в училищата, точно като всеки друг предмет", твърди канадската първа дама.