Радо Янков: Кристалният глобус тежи 10 кг, но тренировките много повече

Световният шампион по сноуборд бе награден от ПИБ с чек за 10 000 лева, неговия треньор с 5000 лв

В централният офис на Първа Инвестиционна Банка отново се състоя мило тържество. Носителят на Кристалния глобус и световен шампион по сноуборд Радослав Янков и неговият треньор Георги Атанасов бяха наградени с чекове съответно за по 10 000 и 5 000 лева.

Наградите на състезател и треньор бяха връчени от Васил Христов, главен изпълнителен директор и председател на УC на ПИБ.

„Последният път се видяхме отново на това място и то ви донесе късмет. Пожелавам отсега нататък да получавате много чекове, не само от нас”, се обърна Васил Христов към Радослав Янков и неговия треньор Георги Атанасов.

Треньорът Георги Атанасов получи и специален медальон по-случай раждането на неговото дете,за което той благодари с думите:"Щастливите моменти дойдоха едновременно".


Радослав Янков сподели още:"Кристалният глобус тежи 10 кг. Не е лек. Но тренировките тежат много повече"

" С моят треньор изгледахме отново спусканията. Радвам се,че във всички тях успях да заема място на финалите", добави Радосляв Янков.


"Наистина,когато един спортист е на върха, задържането там е много по-трудно от изкачването. Затова трябва да се влагат още повече усилия за да бъдат запазени високите постижения", допълни Радо Янков.