Народът в нова коалиция: „За да останат хора в България!“

Организации на хотелиерите и ресторантьорите, на ски училищата, на собственици на хотели, на алпийския клуб на ветераните по ски, на представители на местния бизнес излязоха със съобщение до медиите. Ето и пълния текст:
Директно обръщение към министър-председателя Бойко Борисов

Господин премиер, вече 10 години една и съща група зелени самозванци води война срещу българските региони и българския туризъм. Спряха проекти за над 3 милиарда лева, обезлюдиха цели общини, отнеха хляба на стотици хиляди хора, само от областите в Рила и Пирин изселиха десетки хиляди граждани.
Докога ще продължава това?
Господин Борисов, под носа на властта вече 10 години тази група псевдоеколози „усвоява“ по 250 милиона лева на петилетка. Броиха гъски, развъждаха лалугери, местиха лешояди, гониха миди, браха билки, събираха изпражнения на мечки, и какво ли още не. Разберете, че тези „усвоени“ 250 милиона лева не допринасят нищо за природата на България – всичко се краде, а ефектът е нулев. Нито въздухът стана по-чист, нито водата стана по-бистра, нито биоразнообразието стана по-разнообразно. Половината пари се откраднаха, а с другата половина същите хора финансираха ударите срещу българските региони и туризъм. А все по-често и срещу Вашето правителство.
И ВИЕ, И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СМЕ ИЗПРАВЕНИ СРЕЩУ ЗЕЛЕНАТА ОЛИГАРХИЯ!
Докога ще разрешавате да продължи това? Зелените човечета се хранят години на гърба на държавата и не внасят в хазната нито лев! Това са паразитите на българската нация, която заробва децата ни!
Господин премиер, вече 10 години ходим по министерства, агенции, комисии и къде ли още не. Правим протести, обсъждания, кръгли маси! Решение няма. Писахме апели, молби, жалби, но отникъде не дойде помощ. Само празни обещания, след който се завръща старият зелен рекет, финансиран с държавните пари. С парите на народа!
И ние като Вас имаме деца и внуци. Ние отглеждаме тях, а не разни лешояди, лалугери и мишки. Няма лошо стриктно да пазим природата, напротив. Но над всичко е човекът, нормалният живот, поминъкът, бъдещето на народа.
След ясната Ви реакция при съмнения за други търгове и конкурси - очевидно е, че само Вие можете да решите и този въпрос. Не искаме да вярваме на слухове, че сте се уплашил от шепа зелени рекетьори!
Спрете обществените поръчки на Зелените! Спасете народа си!
Разрешете проблемите в ски зона Банско! Не вярвайте на зелените лъжци и манипулатори! За каква олигархия в Банско става дума, щом десет години в ски зоната се наливат милиони частни инвестиции, два пъти повече от предвиденото в концесионния договор! В Банско се инвестира дългосрочно в бъдещето на държавата, а не се черпи от хазната!
С лешояди не се живее, колкото и да са ценни. Направете всичко необходимо, за да останат хора в България! Последната ни надежда е във Вас!

24 февруари 2016 г.