ЦСКА без хора в сектор "В" за мача с Берое

Трибуната бе затворена под претекст за безопасност

Общинската комисия за безопасност на спортните обекти затвори сектор „В" на стадион „Българска армия". Според експертите там било опасно за зрители. Хората от общината дойдоха с две патрулки, които трябваше да ги охраняват. Отново се действало по сигнал, както се получи за залите „Христо Ботев" и „Васил Симов", където се играят мачове от волейболното първенство, пише „24 часа”.

От ЦСКА приеха решението на нож, след като според клуба „Българска армия" е в доста по-добро състояние от някои стадиони, където се играят мачове от елитната ни група.
Според хора от клуба най-вероятната причина са 1/2-финалите от турнира за купата, на които се очаква да дойде огромен брой публика. Особено ако първият мач с Бе­рое в Стара Загора завърши с добър резултат. Заради това те ще се опитат да обжалват, за да може всички желаещи да дойдат на мача, който ще е на 22 април.

Планът за реконструкцията на „Българска армия" е готов, стига да се намери финансиране. Всичко ще бъде направено по последните изисквания на ФИФА и УЕФА.

В момента на „Бъл­гарска армия" няма дори журналистическа ложа, която бе ликвидирана, когато се направиха повече места за важните гости на клуба.