Мистерия! Затвориха всички бензиностанции от Търново до София (обновена)

Крими

21-02-2016, 21:50

Снимка:

© Pixabay

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Цели 300 км няма къде да заредиш, нито пък да използваш тоалетна, съобщиха читатели

"Мистерия! Всички бензиностанции от Търново до София са затворени". Това съобщиха читатели на Bulgariautre, които пътуват от Варна. "Вътре е тъмно, но се вижда, че има персонал. Навсякъде, откъдето минахме, имаше и по една полицейска кола отпред", съобщи още нашата читателка Елена. 

22:10 ч Мистерията е разгадана, макар и не по-малко скандална. Оказа се, че причината за поголовното затваряне на бензиностанциите е мачът в Разград, където "Лудогорец" разгроми "Левски". Потокът завръщащи се в столицата фенове на падналия отбор руши наред. "По-лесно е да затворим всичко, отколкото да се разправяме с тях", бил коментарът на един от полицаите, охраняващи поредната бензиностанция по пътя.

"Работя на една от бензиностанциите по пътя за София и това се случва при всеки мач на Левски", коментира нашата читателка Христалина Барбова, по повод публикацията. "Ако не затворим, агитката на "Левски" крадат и чупят. Последния път, когато не затворихме, два автобуса с фенове, съответно повечето пияни, влязоха и имаше кражби за над 200 лв, дори и пожарогасителя бяха откраднали", обясни още г-жа Барбова.