Премиерът е достъпен и на Скайп

Министър-председателят Бойко Борисов проведе конферентен разговор по скайп с почистващия персонал на Летище „София”

Персоналът изрази благодарността си към премиера за това, че спря обществената поръчка за наемане на външна фирма за почистване на аерограта. Една от служителките подари на Борисов метла с цветовете на българското знаме, с която министър-председателят да измете всички, които участват в корупционни схеми. В отговор на това премиерът се пошегува, че ще използва метлата, но след нея ще трябва да мине и с парцал, за да изчисти всичко. Той се извини на служителите, че не може да се срещне лично с тях заради отлагането на заседанието на Европейския съвет.


 

Министър-председателят Бойко Борисов проведе конферентен разговор по скайп с почистващия персонал на Летище „София”. Те ...

Публикувахте от Бойко Борисов в 19 февруари 2016 г.


Преди минути премиерът Борисов отправи благодарност към дамите за символния подарък, който е получил тази нощ на летището. 

"Благодаря на дамите за символния подарък, който получих тази нощ на летището. Не само на тях, но и на всички граждани категорично заявявам, че съм абсолютно решен да измета и изчистя цялата корупция в държавата, каквото и да ми коства това."


 

Благодаря на дамите за символния подарък, който получих тази нощ на летището. Не само на тях, но и на всички граждани ка...

Публикувахте от Boyko Borissov в 20 февруари 2016 г.