Тийнейджъри потрошиха дървения мост на крепостта "Овеч"

Крими

17-02-2016, 16:19

Снимка:

peika.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Друг увреди указателна табела на детска площадка

Две непълнолетни момчета са изпочупили елементи от дървен мост на крепостта "Овеч" в Провадия. Те са били забелязани от граждани, които съобщили в полицията. Предприети са оперативно-издирвателни дейности и двамата младежи – от Дългопол и село Бързица са установени. Предстои да им бъдат наложени възпитателни мерки.

Такива ще бъдат наложени и на непълнолетно момче от Варна, което увредило указателна табела на детска площадка, намираща се в кв. "Младост".

18-годишният С. Т. от морската столица пък е задържан под стража заради грабеж на мобилен телефон, извършен на 4 февруари. Младежът, който вече е осъждан, нападнал 49-годишна жена и издърпал от ръцете й телефона. Деянието е извършено на ул. "Витко Христов", около 18:45 часа. По случая е образувано досъдебно производство, а С. Т. вече е с повдигнато обвинение.

Разкрит е извършителят и на друг грабеж на мобилен телефон, при който потърпевш е непълнолетно момче. В деянието е уличен 36-годишен варненец, който е осъждан. Той е задържан за 24 часа, след което му е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража".