Георги Дерменджиев: Мачът с Левски не е единствен за сезона

Направихме добра контрола с БАТЕ Борисов

Отборът на Лудогорец се прибра в България след лагера в Турция. Старши треньорът на тима Георги Дерменджиев сподели, че целите му са да подготви състава си не само за първия мач срещу Левски, но и за целия оставащ полусезон.

На домашна сцена „орлите“ имат предвидени две контроли в един ден – срещу Добруджа и Етър следващата събота.



„Направихме добра контрола срещу БАГЕ при победата с 3:0. В този мач нещата се получиха,при това срещу един качествен съперник. Един от малките отбори, които  имат постоянно присъствие в Шампионска лига, пет години поред са участници. За мен са били един отбор, на когото съм следил историята и съм запознат с тяхното развитие. Като игра стана много добър мач, вярно, те са в по-ранен етап на подготовка“, сподели Георги Дерменджиев.

"Много се изговори за това,че на всяка цена търсим централен защитник. Всъщност, ние не го търсим на пожар този защитник, затова оглеждаме много прецизно кандидатите за този пост. Ако сме доволни, ако се появи такъв момент, и ако той има желание, ще го привлечем.“

„Ние не се готвим само за първия мач с левски, ние се готвим цялостно за полусезона. Най-общо отборът не е готов, има какво да се работи и какво да правим до началото“, каза още треньорът на Лудогорец.